Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده فیلم «تک تیرانداز» گفت: وقتی ما می‌خواهیم فیلمی درباره دوران دفاع مقدس و ارزش‌های آن دوران بسازیم انتظار داریم تا همه نهاد‌ها و ارگان‌ها دست به دست هم داده و از ساخت این آثار حمایت کنند. متاسفانه وقتی می‌بینیم که این پشتیبانی‌ها وجود ندارد ما هم دلسرد می‌شویم.

ابراهیم اصغری در گفتگو با خبرگزاری میزان، درباره ساخت فیلم «تک تیرانداز» گفت: فرد «تک تیرانداز» در آثار سینمای جنگ و حتی در خود جبهه‌ها از جمله جذابترین کاراکتر‌های حاضر است که معمولا داستان‌های بسیاری هم پیرامون آن گفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل به نوبه خود ساخت فیلمی که کاراکتر اول یک «تک تیرانداز» باشد جذابیت دارد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

وی در همین راستا ادامه داد: «شهید عبدالرسول زرین» بنا به آمار یکی از موفقیت‌ترین تک تیراندازان جنگ‌های معاصر جهان است، شخصا از سال ۹۵ طرح ساخت فیلم «تک تیرانداز» را در ذهن داشتم و این شخصیت از لحاظ تخصص و ویژگی‌های فردی برایم جذاب بود. وقتی سکانس‌های ابتدایی فیلم را پیش از جشنواره تماشا کردم متوجه شدم که این فیلم می‌تواند برای مخاطب جذاب باشد و خوشبختانه در اکران مردمی فجر هم متوجه این رضایت از سوی مخاطبان شدم.

تهیه کننده فیلم «تک تیرانداز» در همین رابطه تاکید کرد: بنده مطمئن بودم که شخصیت «شهید عبدالرسول زرین» می‌تواند روی پرده سینما بسیار جذاب باشد، خصوصا سینمای کشور که سالهاست کمتر قهرمانی را به خود دیده است. از نظر من نسل جوان امروز نیاز به قهرمان دارد و شخصی همچون «شهید عبدالرسول زرین» می‌تواند بهترین نمونه و الگوی یک قهرمان برای این نسل باشد.

وی درباره ساخت فیلم «تک تیرانداز» ادامه داد: ما سعی کردیم تا در این فیلم برشی از زندگی این شهید بزرگوار را به تصویر بکشیم، با توجه به سابقه و تجربه علی غفاری در این ژانر از سینما با وی وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم در نهایت فیلمی را در خور مخاطب و منتقد بسازیم، فیلمی که بتواند تمامی اقشار و طبقات جامعه را با خود همراه کند.

تهیه کننده فیلم «اشنوگل» درباره ساخت آثار دفاع مقدس اظهار کرد: به واقع گا‌ها با دوستانی که جبهه را تجربه کرده اند صحبت می‌کنم همه متفق القول می‌گویند امروز انگار خود جنگ از ساختن فیلم جنگی راحت‌تر است، در حال حاضر ساختن فیلم جنگی بسیار سخت شده است، امروز ما بسیاری از کارگردانان و تهیه کنندگان را داریم.

وی در همین رابطه تصریح کرد: بسیاری از کارگردانان و تهیه کنندگان قدیمی که سابقه تولید آثار دفاع مقدس را دارند امروز به دلیل شرایط بسیار سخت تولید اینگونه آثار و نبود امکانات مناسب از ساخت اینگونه آثار کنار کشیده اند و متاسفانه حمایتی هم از این نوع از سینما نمی‌شود.

تهیه کننده فیلم سینمایی «شور شیرین» نبود حمایت را مهمترین مشکل سینمای جنگ دانست و اظهار کرد: وقتی ما می‌خواهیم فیلمی درباره دوران دفاع مقدس و ارزش‌های آن دوران بسازیم انتظار داریم تا همه نهاد‌ها و ارگان‌ها دست به دست هم داده و از ساخت این آثار حمایت کنند. متاسفانه وقتی می‌بینیم که این پشتیبانی‌ها وجود ندارد ما هم دلسرد می‌شویم.

اصغری با اشاره به علاقه خود به سینمای دفاع مقدس خاطرنشان کرد: شخصا با سینمای دفاع مقدس وارد عرصه سینما شدم، هرچند اگر شرایط خوب نباشد و فیلمنامه خوب دفاع مقدس به دستم نرسد فیلم اجتماعی هم کار می‌کنم، اما همیشه ترجیحم ساخت آثار دفاع مقدسی است. ساخت آثار دفاع مقدس فشار زیادی را به تمام گروه سازنده وارد می‌کند، امیدوارم در آینده شرایطی فراهم شود که بتوان فیلم‌های دفاع مقدسی بهتری ساخت.

انتهای پیام/

برچسب ها: علی اصغری اخبار سینما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا علی اصغری اخبار سینما تهیه کننده فیلم آثار دفاع مقدس تک تیرانداز ساخت فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۶۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم

حجابی کرلانگیچ در حاشیه سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفت‌وگو با خبرنگار آنا تصریح کرد: بیش از اینکه ادبیات ترکیه در ایران شناخته شده باشد، ادبیات ایران در ترکیه شناخته شده است و ما اقدامات متعددی برای معرفی آثار ادبی ایران انجام داده ایم.

وی افزود: از جمله اینکه در نظر داریم آتلیه ترجمه‌ای راه‌اندازی کرده و نسبت به ترجمه آثار ادبی فعالیت بیشتری داشته باشیم.

به گفته سفیر ترکیه در ایران برای معرفی هر چه بیشتر آثار ادبی ترکیه لازم است، ناشران و فعالان این حوزه در ایران توجه بیشتری به آثار ما داشته باشند تا حداقل کتاب‌های مفاخر ادبی ما بیش از پیش معرفی شود.

کرلانگیچ با اشاره به اشتراکات فرهنگی ایران و ترکیه کتاب را یکی از ابزارهای معرفی فرهنگ ها به یکدیگر دانست و گفت: رویداد نمایشگاه کتاب تهران یکی از رویدادهای باسابقه در این زمینه است که از مسیر کتاب توانسته ارتباط فرهنگی مطلوبی بین کشورهای همسایه به وجود آورد.

سفیر ترکیه در ایران با اشاره به اینکه این نمایشگاه را از سال 2000 میلادی می‌شناسد، اضافه کرد: در این نمایشگاه ناشران ترکیه حضور یافته اند و آماده همکاری با ناشران ایرانی هستند.

وی با اشاره به ادبیات غنی مدرن و کلاسیک ایران متذکر شد: ما در معرفی نظامی، مولوی و سایر مفاخر ایرانی که در بین مردم ترکیه نیز جایگاه والایی دارند، آثار متعددی داریم.

کرلانگیچ افزود: همچنین در بخش ادبیات مدرن ایران نیز آثار فاخر متعددی وجود دارد و بنده می‌توانم به نوشته‌های جمال زاده، زرین کوب، نفیسی، نیما یوشیج و احمد شاملو اشاره کنم که آثار خواندنی و قابل توجهی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است
  • ترکیب دل‌انگیزی از ایران و عراق و افغانستان
  • برگزاری یادواره روحانی شهید سیروس در لنده
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان